FASHIONGRABBER - Het plaatje klopt bij Retro Verso

In Aalst ontmoette ik Charlien van Retro Verso. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een boetiek in retro stijl. Je komt er hier meer over te weten.

Voor Charlien begon het met een webshop van kledij, schoenen en accessoires die helemaal haar stijl zijn. Na verloop van tijd kreeg ze een kleine winkelruimte in de schoenzaak van haar moeder. Toen zij in 2017 haar zaak stopte, opende Charlien er haar eigen damesboetiek Retro Verso.

IMG_9843.jpg

Het eerste wat opvalt als je er binnenkomt, is het warme kleurenpalet. Kledij en schoenen in vrolijke prints en kleuren vullen hier netjes geordend de rekken en legplanken.

Ook de inrichting van de shop zorgt ervoor dat het retro plaatje klopt. Het behangpapier, de lampen, de stoelen, de kastjes, het decoratiemateriaal, de planten,... alles ademt hier de sfeer van de jaren zestig.

IMG_9847.jpg

Met labels als Froy & DindWho's That GirlLe PepKing Louie,... kan Charlien volledig de kaart van de retro stijl trekken. De passende Spaanse schoenen van Nemonic zag ik voorlopig alleen nog maar hier. Nieuw voor mij was ook de collectie van Margot en ik koos er deze jurk met rozen uit. De roze schoenen van Cristofoli staan er perfect bij!

IMG_9840.jpg

Heb je het niet zo voor bloemen op je jurk, dan is er nog veel keuze tussen strepen, hartjes, dieren, ... als print of ga je natuurlijk voor effen kleurrijke stoffen. Het aanbod is heel gevarieerd, als het maar met een knipoog naar vroeger is. En Charlien zal je graag met kennis van haar lievelingsstijl helpen!

IMG_9823.jpg

Link naar het originele artikel: https://www.fashiongrabber.com/nl/blog/het-plaatje-klopt-bij-retro-verso

Leave a comment

All comments are moderated before being published